Aanbiedingen met wijnproeverij of in wijnregio

Nederland

3 of 4 dagen Bed & Wijn

Verblijf in een luxe suite midden in de natuur bij de Kasteelhoeve in het Reestdal (Overijssel). Verken de omgeving per fiets of te voet. Op slechts een paar meter van je suite vind je het sfeervolle proeflokaal van de Kasteelhoeve. voor een proeverij van 11 wijnen en een likeur.

Vanaf € 109 p.p.  incl. 2 of 3 overnachtingen met ontbijt en wijnproeverij.

In Stavoren, een voormalige Hanzestad en een van de Friese elfsteden, ligt Hotel De Vrouwe van Stavoren. Je kan hier verblijven in een van de grote wijnvaten! Ook wijnvat met sauna.

Het hotel ligt op een paar minuten van het IJsselmeer met strand en het hotel verhuurt ook fietsen om de omgeving te verkennen.

Moezel - Rheingau

Hotel Burgfrieden - Moezel

In Beilstein, een van de meest romantische stadjes aan de Moezel ligt dit 3*-familiehotel. Verblijf hier vanaf 3 nachten incl. ontbijt, diner en toegang tot de burcht Burg-Metternich. Fietsverhuur mogelijk.

Vanaf € 216 p.p. voor 4 nachten op basis van half-pension.

Hotel Weinstube Zum Grünen Kranz Rüdesheim

Dit 3* familiehotel ligt op loopafstand van de  Drosselgasse en de rivier de Rijn. Drink een glas wijn in de Weingarten bij mooi weer of bij de Vinotheek van de familie aan de overkant van de straat. Mogelijkheid tot huren van fietsen.

3/4/5-daags arrangement met ontbijt, diner en wijnproeverij vanaf € 129 p.p.

Liever boeken via een reisagent of voorstel op maat?

Wilt u liever boeken via een reisagent met persoonlijke service of een voorstel op maat?

Ook voor rondreizen op maat, riviercruises op de Douro en groepsaanvragen.

Neem contact op!