arrow_drop_up arrow_drop_down

Een paar dagen naar de Moezel, Rheingau of beide?

Een aantal Duitse wijngebieden liggen op een rij-afstand van een paar uur van Nederland. Ideaal voor een (lang) weekendje weg! Wat dacht je van een paar dagen naar de Moezel of de Rheingau? Of deze wijnstreken combineren tijdens een 5-daagse autorondreis? In beide wijnstreken kan je heerlijke Rieslings drinken!

Aan de Moezel hebben we een leuk arrangement in Traben-Trarbach. Dit romantisch wijnstadje met kronkelende steegjes en jugendstilhuizen biedt een schat aan bezienswaardigheden: het Mittelmoselmuseum, het Ikonencentrum, de ruïne Grevenburg. Voor de sportievelingen zijn er fietspaden langs de Moezel en ook wandelaars kunnen kiezen uit een van de vele wandeltochten. Het 5-daagse arrangement is er vanaf € 209 p.p. op basis van half-pension.

Of verblijf in Trier, de oudste stad van Duitsland. Hotel Park Plaza, met wellnesscentrum, ligt in het centrum met o.a. de Hauptmarkt is een van de mooiste pleinen van Duitsland met gezellige terrasjes. Vanuit het hotel ben je zo bij de Porta Nigra, de adembenemende Dom en nog vele andere monumenten. Een 3-daags arrangement is er vanaf € 209 p.p. op basis van logies/ontbijt en inclusief 1 x een 3-gangen diner en stadswandeling.

Bekijk de arrangementen …

  

Rüdesheim is het hart van deze wijnregio. Bekend om de vakwerkhuizen en de 2 meter brede Drosselgasse met alleen maar wijnbars en restaurants met live muziek. Overnacht in dit wijndorp of het naastgelegen rodewijndorp Assmannshausen.

In Rüdesheim hebben een 5-daags Wine Experience arrangement vanaf € 239 p.p. inclusief

– 4 overnachtingen met  ontbijtbuffet
– 4x halfpension- Weinpass (6 wijndegustaties, keuze uit 3 vinotheken) en geschenkje (glas)
– fles wijn
– tips plus aromawiel speciaal voor Duitse wijnen

Bekijk de arrangementen in de Rheingau …