Over winebreaks

WineBreaks

Nuttige informatie

Op de website Wijs op Reis vindt u nuttige informatie over uw bestemming. Deze website is van de overheid en geeft informatie over o.a. vaccinaties, medicijnen mee op reis en reisadvies bij calamiteiten.


Covid-19

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus is de wereld veranderd. Vanaf 15 juni is het weer mogelijk op vakantie te gaan naar andere landen binnen de EU/Schengenzone en naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het reisadvies voor landen in die gebieden wordt aangepast van oranje (vakantiereizen afgeraden) naar geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s). 


Het reisadvies blijft oranje als een land het coronavirus nog niet voldoende onder controle heeft, nog geen Nederlandse toeristen verwelkomt of quarantaine oplegt bij aankomst. Bekijk de pagina voor reisadviezen voor de laatste stand van zaken.


Er zijn vele onzekerheden en u kunt uiteraard altijd contact opnemen voor advies. Ik volg regelmatig online meetings en webinars over de situatie in het algemeen, in de landen maar ook speciaal rondom wijnreizen. Wijnregio's zijn in het algemeen geen massa-toeristische bestemmingen maar de lokale maatregelen rondom Covid-19 zijn uiteraard wel van toepassing. 

arrow_drop_up arrow_drop_down