Wijnkado's en cadeaukaarten

Kado's voor de wijnliefhebber. Van wijnrek  tot boek over wijn & spijs. Ook cadeaukaarten voor wijnproeverijen thuis of op locatie. Ook digitaal.

Cadeaukaarten

Vele bekroonde wijnen bij HEMA

HEMA heeft vele bekroonde wijnen maar ook die dat niet zijn, zijn een goede keuze met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De bekende wijnschrijver Harold Hamersma heeft een groot aantal wijnen van de HEMA bekroond. Maar liefst 54 van de 57 bekroonde wijnen.

Denk aan de Copa Sabia Cava die al vele jaren in de lijst staat, de wijnen van Neleman of de Vivunt Valpolicella Ripasso Superiore. Mooie wijnen om cadeau te geven.

Neem een flesje mee als je bij de HEMA bent of net zo handig, bestel een doosje online! 

Wijnaccessoires

coravin maakt wijn houdbaar

Coravin maakt wijn houdbaar

Van systemen om wijn te schenken zonder te ontkurken tot speciale schroefdoppen om wijn een paar maanden te bewaren. Ideaal voor een wijn bij elke gang of voor je eigen wijnproeverij!
wijnrekken

Wijnrekken

Wijnrekken zijn er in allerlei soorten en maten. Stapelbaar, van hout, metaal, aan de muur of losstaand. Voor maximaal 6 flessen tot meer dan 46. Ook wijnkoelkasten en wijnglazenhouders.
wijnaccessoires

Meer wijnaccessoires

Voor elke wijnliefhebber is er een passend kado. Wijnkisten, flesafsluiters, decanteer- en wijnkaraffen, wijnkoelers maar ook glasmarkers voor als je een feestje geeft.

Wijnboeken

Wijn & spijs

Wijn & Spijs

Een prachtig compleet wijnboek over Wijn & Spijs, voor beginners en professionals.

€ 26,95

wine grapes Jancis robinson

Wine Grapes

Een complete gids over meer dan 1300 druivensoorten door o.a. Jancis Robinson.

€ 139,99

wijnboeken

Meer wijnboeken

Meer boeken over wijn, wijn & spijs en nog veel meer zoals een Le Nez du Vin geurdoos.


Cadeaukaarten voor wijnproeverij, lunch, diner en meer 

Wijnproeverij voor 2

Geef een wijnproeverij bij een wijnboerderij of wijnbar kado. In diverse regio's is ook een wijnproeverij thuis mogelijk (vanaf 4 personen). 

€ 20 voor 2 personen

Bubbels voor 2

Geniet van cava, prosecco of champagne met een borrelhapje bij sfeervolle loungebars, wijnbars en andere borrellocaties.

€ 35 voor 2 personen

Meer cadeaukaarten

Geef een bon voor Tapas & Sushi, Bier & Ballen, High Tea of bijvoorbeeld een verrassingslunch of -diner in een Michelin*-restaurant. 

Vanaf € 10