Culinaire excursies aan wal bij HAL-cruise
Leer tijdens een landexcursie de culinaire kant van de bestemming op een bijzondere manier kennen. Deze nieuwe excursies aan wal zijn beschikbaar op geselecteerde cruises van de Holland America Line naar de Middellandse Zee en Noord-Europa.
Van La Boqueria in Barcelona tot Smorrebrod in Kopenhagen
Als cruisepassagier krijg je de mogelijkheid kooklessen te volgen, op culinaire wandeltochten te gaan, wijnhuizen te bezoeken, streetfood te proeven en meer. Bijvoorbeeld de “La Boqueria markt kookervaring” in Barcelona, inclusief een culinaire workshop; “Ino & de Galleria degli Uffizi” in Livorno, een combinatie van kunst met het beste lokale streetfood; Kopenhagen’s “Smorrebrod: de kunst van het bereiden van een sandwich” en een hands-on kookles in de keuken van het gerenommeerde restaurant Selene in Santorini.
HAL is niet de enige cruisemaatschappij die speciale events heeft rondom wijn & gastronomie. Zo is er een wijncruise langs de Kroatische kust maar kan je ook een riviercruise op de Moezel boeken tijdens de wijnfeesten! Lees meer …