Wijn-en gastronomische cruises

Aan boord van een cruiseschip is de keuze aan restaurants overvloedig; van buffet- tot specialiteitenrestaurants. Een aantal rederijen springt er uit qua gastronomie en biedt speciale gastronomische afvaarten en excursies aan wal. Denk aan bezoek markt onder begeleiding van chef-kok gevolgd door kookworkshop, kookdemonstratie door Michelin-chef, bezoek wijnhuizen met proeverijen en nog veel meer. 

Vraag aanvullende informatie aan via het formulier onderaan deze pagina! 

Wijn- en Gastronomische cruises langs de Kroatische kust

Wijn- en Gastronomische cruises langs de Kroatische kust

Vertrek op 5 oktober vanuit het prachtige Dubrovnik voor een 8-daagse wijncruise langs de Kroatische kust en ontdek niet alleen Dubrovnik maar ook diverse eilanden waaronder Hvar en Mljet. Met bezoek aan wijnhuizen maar ook gelegenheid om Dubrovnik en de natuur en cultuur op de eilanden te verkennen. 

Of vertrek vanuit Opatija op Istrië voor een 4-daagse gastronomische cruise en ontdek de Kroatische keuken met onder andere een bezoek aan het eiland Rab. Vertrek 16 oktober; vanaf € 400 p.p.

De cruises zijn met relatief kleine schepen met ongeveer 20 hutten en de sfeer aan boord is informeel. Met zwemstops in mooie baaien!

Riviercruises op de Rijn, Moezel en Douro

Riviercruises op de Europese rivieren

Een riviercruise is een bijzondere manier om een wijnregio te ontdekken. Het landschap met de wijngaarden trekt voorbij terwijl je heerlijk uitrust en tijdens de stops kan je de wijnboeren en wijndorpen bezoeken. Er zijn riviercruises over de romantische Rijn en Moezel maar ook over de Rhône en Saône. De Bordeaux-regio kan je verkennen vanuit Bordeaux en Porto is het vertrekpunt voor cruises over over de Douro. Er is een 8-daagse Fly & Cruise over de Douro vanaf € 1.498 p.p.

Wijncruise Middellandse Zee

Luxe wijn- en culinaire cruises 

Een aantal luxe rederijen met zowel kleinschalige als middelgrote schepen bieden speciale afvaarten zoals 

Gastronomy, Vineyards & Grand Crus; speciale afvaart in april 2019 vanuit Lissabon met o.a. Porto en Bordeaux in luxe kleinschalig schip.

Wineries & Royalty – 17 mei/2 juni 2019

Vanaf Rome via o.a. Livorno (Pisa, Toscane) en Barcelona naar Malaga, Lissabon, Porto, Bilbao, Bordeaux naar London.

Vineyards & Castles – 17/29 september 2019

Vanaf Amsterdam via o.a. Bordeaux, Bilbao, Porta naar Lissabon. Deze cruise kan verlengd worden tot 6 oktober tot Monte Carlo.

Op wijn- en culinaire cruise?

Vraag aanvullende informatie en offerte aan. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.