arrow_drop_up arrow_drop_down
Over winebreaks

WineBreaks


Voel de passie van de wijnboeren tijdens een WineBreak!

Welkom op WineBreaks.nl! Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wijn en wellness.  Eerst schreef ik alleen over de bestemmingen maar sinds 2017 organiseer ik ook wijn- en wellnessreizen. Gezien mijn achtergrond in de reiswereld en organisatie van evenementen een logische stap.


Voor mij is niets leuker om tijdens een reis een wijnboer te bezoeken die vol passie en enthousiasme bezig is om de lekkerste wijn te produceren. Elk bezoek is anders en het is mooi te zien hoe er wordt omgegaan met de natuur en weersomstandigheden. De lokale wijnen smaken ook het best bij de specialiteiten uit de regio!


Ontdek de lokale wijn en regionale specialiteiten vanuit een mooie accommodatie of tijdens een rondreis, ontspannende wellnessvakantie of citytrip. Of wat dacht u van een wijn- of culinaire cruise? 


Brainstormen, board meeting of een teambuilding event tussen de druiven?

Er zijn prachtige accommodaties in de wijngaarden die ook mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.


WineBreaks.nl, een label van LWTS

Vanuit Leisure & Wellness Travel Services ben ik met mijn websites aangesloten bij United Travel om zo met een goede back-office en alle zekerheden als SGR en ANVR uw volgende wijnreis te regelen!


Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel!


Yvonne de Boer


Ik ben aangesloten bij United Travel, de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. De boekingen worden ondergebracht bij United Travel, lid van ANVR (5471) en SGR (3642). 


De reisbureaukosten bedragen € 45 per boeking.