Over winebreaks

WineBreaks


Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wellness en later wijn. Voor mij is wellness een gezonde leefstijl met (mentale) ontspanning, beweging en gezond én lekker eten. 

Wellness wordt ook wel complementaire geneeskunde genoemd. Natuurlijke grondstoffen zoals thermaal water, zee-algen en modder worden gebruikt ter preventie en om klachten te verlichten of te verhelpen. Therapieën die vaak alle vele eeuwen worden toegepast, hebben hun werking bewezen. Mijn eerste kennismaking met wellness in het buitenland was in Duitsland, hét wellness- en kuurland bij uitstek. De bestemmingen die ik bezocht, waren in wijngebieden en wat direct opvalt als je leest over de geschiedenis van wijn en wijnbouw is dat het vrijwel identiek is aan die van het kuren of de huidige term wellness. Wijn & wellness laat zich ook perfect combineren tijdens een reis of een vinotherapiebehandeling.

Mijn kennis over wellness en wijn heb ik de afgelopen jaren verdiept door het volgen van cursussen/workshops en het lezen van (vak)literatuur over wijn en wellness. Met deze kennis en mijn ervaring in de reiswereld en het organiseren van events heb ik besloten om naast het schrijven over wellness en wijn ook reizen te organiseren.

Sinds eind 2017 ben ik vanuit Leisure & Wellness Travel Services met mijn websites aangesloten bij United Travel. Ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR u adviseren voor uw volgende wellness- en wijnreis!


Yvonne de Boer


Wij zijn aangesloten bij United Travel en de boeking wordt gemaakt onder het ANVR (5471) en SGR (3642) van United Travel. Zo bieden wij alle garanties die nodig zijn voor een zorgeloze en goed georganiseerde reis!

De reisbureaukosten inclusief bijdrage Calamiteitenfonds bedragen € 45 per boeking.