Wijnreizen FrankrijkFrankrijk


Wordt het de Champagnestreek, de Elzas of Bordeaux en de gelijknamige wijnstreek, eventueel in combinatie met Cognac? Op slechts circa 1,5 uur rijden ligt Cognac te midden van de wijngaarden voor de Cognac en de lokale specialiteit Pineau des Charentes, een heerlijk aperitief!

Champagne

Bezoek de bekende maar ook de minder bekende champagnehuizen. En vergeet ook het zuiden van deze streek niet met Rosé de Riceys.

Elzas

Pittoreske wijndorpjes, fietsen of wandelen door de wijngaarden langs de  Route des Vins d'Alsace en wijnboeren die hun deuren openen.

Bourgogne

Verblijf in een van de (boutique) hotels om deze streek van de Chardonnay en Pinot Noir te ontdekken. Ook fietstours.

Bordeaux

Wie Bordeaux zegt, denkt aan wijn. Niet verwonderlijk met de stad Bordeaux als een van de Great Wine Capitals en de verschillende wijnregio's.

Cognac

De stad Cognac wordt omgeven door wijngaarden voor de Cognac en Pineau de Charentes. De streken Bordeaux en Cognac zijn prima te combineren.

Met een groep naar een wijnregio?

Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden zoals kooklessen en speciale activiteiten rondom wijn. Ook voor team-building. Een wijnproeverij is een geweldige manier om mensen samen te brengen en de passie

en bevlogenheid van wijnboeren zijn inspirerend.

Neem contact op!

Lees de blogs over Frankrijk