arrow_drop_up arrow_drop_down

Wijnreizen Cognac

Het stadje Cognac ligt tussen de wijngaarden waar voornamelijk Ugni Blanc is aangeplant. Deze druiven worden gebruikt voor de productie van Cognac en Pineau des Charentes en overal zie je borden die je uitnodigen om deze dranken te komen proeven en te kopen. Ondek deze streek, eventueel met een verblijf in de Vendée.

Chais Monnet - Cognac

Een fonkelnieuw vijfsterrenhotel dat zijn gelijke niet kent in Cognac en omgeving. Het hotel ligt

midden in de stad, op de locatie waar in 1838 het vroegere cognacbedrijf JG Monnet & Co haar oorsprong vond. Het hotel werd ondergebracht in de voormalige opslagplaatsen waar de cognacvaten lagen te rijpen. De cognachuizen Martell en Rémy Martin liggen op 200 m en Hennessy, aan de Charente, op 800 m.

Vanaf € 129 p.p.p.n.

Relais de Saint Preuil

Relais de Saint Preuil, een voormalig postrelais, is idyllisch gelegen te midden van de 'grande champagne' wijngaarden van de cognac. Cognac ligt op 23 km en Angoulême op 35 km. 

3-daags arrangement inclusief o.a. 1 x 3-gangen diner, bezoek grande maison Cognac met degustatie en het Museum in Cognac. 

Ook een 8-daagse reis in combinatie met de Vendée.

Vanaf € 259 p.p. (transfers niet inbegrepen).

Ook voor groepen

Met de wijn- of kookclub, familie of met een groep vrienden naar een wijnregio? Wij doen graag een voorstel inclusief bezoek wijnboeren maar ook kookworkshops, picknicks en leuke uitstapjes.


Ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals brainstormen, board meetings of events tussen de druiven bieden wij mogelijkheden.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Bovenstaande reizen zijn een selectie van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een reis op maat!