arrow_drop_up arrow_drop_down

Culinaire reizen met fiets of auto

Culinaire rondreizen met fiets of auto in Europa

Culinaire fietsrondreizen in Nederland vanaf 4 dagen

Maak een culinaire fietstocht in Drenthe, Limburg of Twente. Dit zijn 4-daagse fietstochten door een afwisselend landschap. Ontdek het coulissenlandschap van Twente, fiets langs de Maas of verken fietsprovincie bij uitstek, Drenthe. Bij deze fietstochten overnacht je in mooie hotels en zijn de maaltijden in goede restaurants. Vanaf € 505 p.p. Deze reizen kunt u online boeken en heeft u vragen? Neem contact op!

Naast deze reizen is er ook een exclusieve culinaire VIP-tour door Nederland met diners in sterrenrestaurants. Neem contact op voor meer informatie.

Gastronomische reis door Toscane en Umbrië

Een reis door Umbrië en Toscane vol met bijzondere ervaringen! Eerst 3 nachten in  Umbrië met bezoek aan diverse wijnkelders en een heerlijke Umbrische lunch. Vervolgens 5 nachten in Toscane waar je leert zelf pasta of pizza te maken, onder begeleiding van een échte Italiaanse kok(kin).  Prachtige steden als Assisi, Perugia, Florence en Siena staan ook op het programma. Maak een mooie rit door de Chianti streek en als afsluiting een wijnproeverij  in de wijnkelder van Hotel Villa Casagrande.

Fly-drive vanaf € 736 p.p. Deze reis kunt u online boeken en heeft u vragen? Neem contact op!

Meer info/boeken ...

Fietsvakantie langs de beroemdste Châteaux van Bordeaux

Fietsen over rustige landwegen door glooiende wijngaar­den, langs herenhuizen, kastelen en langs de oevers van de Gironde. U passeert de beroemdste châteaux in de Haut-Médoc, Côte de Bourg, Pomerol, Saint-Émilion en Entre-Deux-Mers, waar u rondleidingen kunt bijwonen en wijn kunt proeven. 


Deze 7-daagse fietsvakantie is er vanaf € 925 p.p. inclusief bagagevervoer. Neem contact op voor meer informatie.

Culinaire fiets- en wandelvakanties in Elzas, Bourgogne en Provence

Fietsend of wandelen de Elzas verkennen? Bijvoorbeeld het 4-daags Bacchus of 5-daags Gourmet wandelarrangement door het Kaysersberg-dal inclusief bagagevervoer en diverse proeverijen. Ook voor de fietsers zijn er culinaire fietsvakanties inclusief bagagevervoer in de Elzas, Bourgogne en Provence.


Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fietsen door het Oostenrijke Weinviertel met uitstap Moravië

Het Oostenrijkse wijngebied boven Wenen loopt over in het Tsjechische Moravië. Tijdens deze 8-daagse fietsvakantie worden beide regio's met bezocht met o.a. Retz, Laa,  Valtice-Lednice met de prachtige kastelen, Mikulov, Poysdorf en Mailberg. 

Deze 8-daagse fietsvakantie is er vanaf € 930 p.p. inclusief bagagevervoer. Neem contact op voor meer informatie.

Slow-food autorondreizen in Italië of Kroatië

Italië is de bakermat van de Slow Food-beweging en zowel in het noorden als in het zuiden kan je de regionale specialiteiten proeven tijdens een Slow Food rondreis. Maak kennis met typische lokale producten van wijnhuizen, (banket)bakkerijen en boerderijen. Er zijn verschillende rondreizen zoals Piemonte, Veneto, Umbrië, Toscane en Puglia. Of ontdek de lokale wijnen en slow food van Kroatië in combinatie met Herzegovina. 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vraag aanvullende informatie aan!

Bovenstaande reizen zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor een culinaire vakantie in Nederland of daarbuiten.

Wij doen graag een voorstel op maat!