Culinaire reizen met de fiets

Culinaire rondreizen met fiets

Culinaire fietsrondreizen in Nederland vanaf 4 dagen

Maak een culinaire fietstocht in Drenthe, Limburg of Twente. Dit zijn 4-daagse fietstochten door een afwisselend landschap. Ontdek het coulissenlandschap van Twente, fiets langs de Maas of verken fietsprovincie bij uitstek, Drenthe. Bij deze fietstochten overnacht je in mooie hotels en zijn de maaltijden in goede restaurants. Vanaf € 505 p.p. Neem contact op voor beschikbaarheid en voorstel. 

Naast deze reizen is er ook een exclusieve culinaire VIP-tour door Nederland met diners in sterrenrestaurants. Neem contact op voor meer informatie.

Fietsen langs de Moezel en andere wijnstreken

Fietsen door de wijngaarden van Duitsland met onderweg een stop in de pittoreske wijndorpen en bij de wijnboeren. De MoselRadWeg voert je langs de Moezel en er is bijvoorbeeld een 6-daagse fietsvakantie vanaf € 345. Liever met een groep op reis? Tijdens een 6-daagse reis fiets je niet alleen langs de Moezel maar ook de Ahr, Rijn en Lahn. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook in Saarland.

Fietsen door de Minho inclusief Porto

Een prachtige tocht door het grootste natuurpark van Portugal, door de betoverende Minho regio, langs de Atlantische kust en het romantische Porto.  Je fietst door traditionele bergdorpjes, historische stadjes, pittoreske vissersdorpjes en langs uitgestrekte wijngaarden. Onderweg logeer je in charmante hotelletjes. 8-daagse vliegreis vanaf € 995 p.p.

Neem contact op voor meer informatie.

Culinaire fiets- en wandelvakanties in Elzas, Bourgogne en Provence

Fietsend of wandelen de Elzas verkennen? Bijvoorbeeld het 4-daags Bacchus of 5-daags Gourmet wandelarrangement door het Kaysersberg-dal inclusief bagagevervoer en diverse proeverijen. Ook voor de fietsers zijn er culinaire fietsvakanties inclusief bagagevervoer in de Elzas, Bourgogne en Provence.


Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fietsen door het Oostenrijke Weinviertel met uitstap Moravië

Het Oostenrijkse wijngebied boven Wenen loopt over in het Tsjechische Moravië. Tijdens deze 8-daagse fietsvakantie worden beide regio's met bezocht met o.a. Retz, Laa,  Valtice-Lednice met de prachtige kastelen, Mikulov, Poysdorf en Mailberg. 

Deze 8-daagse fietsvakantie is er vanaf € 930 p.p. inclusief bagagevervoer. Neem contact op voor meer informatie.

Rondreizen met eigen auto of huurauto

Met de eigen auto of een huurauto de wijngebieden ontdekken. Bij de wijnreizen per  land staan een aantal voorbeeldreizen. 

Vraag voorstel aan!

Bovenstaande reizen zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor een culinaire vakantie in Nederland of daarbuiten.

Wij doen graag een voorstel op maat!