Wijn- en culinaire reizen voor groepen

Met de wijn-, kook-, vriendenclub of familie op wijnreis? Of een vergadering, bijeenkomst in een wijnregio organiseren?

In diverse regio's kunnen we een interessant programma samenstellen. Met bijzondere bezoeken aan wijnboeren, workshops en meer. Ook hebben we in diverse wijnregio's accommodaties voor groepen.

Penedes spaanse wijnbouw

Wijnproeverijen en meer ...

Elke wijnregio heeft iets bijzonders maar wat ze allemaal gemeen hebben is de passie van de wijnboeren voor hun wijn, heerlijke gerechten die passen bij de wijn en betoverende landschappen. Een verblijf in een wijnregio is een beleving!

Naast het bezoeken van de wijnboeren biedt vrijwel elke wijnregio bijzondere activiteiten, wijnfeesten, bezienswaardigheden en pittoreske dorpen. 

Elk seizoen is een verblijf in een wijnregio pure beleving!

Cava huis Can Codorníu

Met kookworkshops, speciale tours en meer

Een kookworkshop om de regionale specialiteiten te leren maken, Wine & Food pairing, picknick, culinaire wandeling of wandeling met de wijnboer door zijn of haar wijngaarden. De mogelijkheden rondom wijn en spijs zijn legio.

Combineer deze activiteiten met een bezoek aan een historische stad, wijndorpen en bezienswaardigheden in de wijnregio. Soms zijn er ook speciale activiteiten zoals meditatie of yoga tussen de wijnranken.

Vilafranca del Penèdes

Overnachten tussen de druiven

In de wijnregio's is een divers aanbod van overnachtingsmogelijkheden. Verblijf in een van de wijndorpen, tussen de wijngaarden of op een wijnlandgoed. In een (boutique) hotel, villa (ook met zwembad) of in een hotelkamer, appartement of villa op een wijnlandgoed.

De mogelijkheden zijn legio.

Reis naar Sant Sebastià del Gorgs klooster

Dichtbij, een bijzondere wijnregio of ...

Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden voor een wijnreis. Van een verblijf op een wijnboerderij aan de Moezel met kookworkshop tot minder bekende wijnstreken als Zuid-Moravië, het Balatonmeer of Catalonië met de prachtige wijnstreken Penedès, Priorat en Empordà.

Net buiten Barcelona zijn deze bijzondere wijngebieden en zo wordt een stedentrip net iets anders!

Neem contact op voor de mogelijkheden!