Wijn autorondreizen

Wijn autorondreizen

Ontdek de wijngebieden met uw (huur)auto. De mogelijkheden zijn velerlei. Neem contact met ons op voor een voorstel.

Tip: combineer Portugal met Spanje

Ontdek de twee prachtige regio's, het Spaanse Galicië met het Portugese Minho tijdens een 9-daagse rondreis. 

Hoogtepunten zijn de Rías Baixas met de fjorden en wijngaarden van de vallei van Salnés, Santiago de Compostella en de Vinho Verde wijnstreek in het noorden van Portugal. Sublieme natuur, gastronomie en exquise wijnen ... laat je verrassen.

Vanaf € 449 p.p. met verblijf in boutique/design hotels, bezoek bodega's, exclusief vlucht/autohuur

Frankrijk: gastronomie & wijn  

Maak een rondreis door een van de wijnregio's en ontdek de regionale specialiteiten van de Franse keuken. Bijvoorbeeld tijdens de 8-daagse rondreis Smaken van de Dordogne met kookles, blindproeverij van 5 Cahors wijnen in de bar van het kasteel waar u verblijft en nog meer. Vanaf € 899 p.p.

Of maak een 7-daagse rondreis door de Bordeaux met verblijf in 3 châteaux, bezoek Saint-Emilion, wijnproeverij en wijnworkshop waarbij je leert een eigen wijn samen te stellen. Vanaf € 879 p.p.

Slow Food rondreizen van noord tot zuid

Italië is de bakermat van de Slow Food-beweging en zowel in het noorden als in het zuiden kan je de regionale specialiteiten proeven tijdens een Slow Food rondreis. Maak kennis met typische lokale producten van wijnhuizen, (banket)bakkerijen en boerderijen. Bezoek ook de gezellige markten met hun heerlijke producten en eet in een van de kleinschalige trattoria's met regionale gerechten volgens traditioneel recept. 

Er zijn Slow Food rondreizen met eigen vervoer of fly-drive. Bijvoorbeeld een 6-daagse reis naar Piemonte met eigen vervoer vanaf € 636 p.p.

Culinaire rondreizen

Een culinaire rondreis door het Baskenland of Andalusië? Leer paella maken tijdens een kookworkshop, proef verschillende sherry's en nog meer regionale specialiteiten zoals olijfolie en ham. 9-daagse Fly-Drive vanaf € 995 p.p.

Of maak een culinaire rondreis in Portugal. Van Noord tot zuid met o.a. een culinaire wandeling door Porto én Lissabon, verblijf in wijnboerderij, proeverij van Dao wijnen en kazen. 8-daagse Fly-Drive vanaf € 1.395 p.p.

Fly-Drives naar de nieuwe wereld

Ontdek in Zuid-Afrika de minder bekende wijnlanden Hermanus, Robertson,Wellington en Constantia tijdens een individuele autorondreis vanuit Kaapstad. Met verblijf in boutique hotels en ook te combineren met andere regio's in Zuid-Afrika.

Of maak een culinaire wijnreis naar Zuid-Amerika. Argentinië, Chili of foodies-walhalla Peru?

Een Fly & Drive of met eigen auto de wijngaarden verkennen?

Neem contact op voor een voorstel.