Le Week-end des Grands Crus of Bordeaux Fête le Vin?

Le Week-end des Grands Crus of Bordeaux Fête le Vin?

Het was gisteren druk in de Beurs van Berlage waar ruim 100 châteaux van de Union des Grands Crus de Bordeaux hun wijnen uit 2016 presenteerden. Het was niet voor niets druk … na het goede wijnjaar 2015 is ook 2016 een bijzonder goed wijnjaar.

Deze proeverij gemist? Er is een herkansing en wel in Bordeaux zelf tijdens het Week-end des Grands Crus van 24 tot 26 mei. Een goede reden om een wijnreis naar Bordeaux te plannen. En verhinderd dit jaar? Volgend jaar is er weer een weekend én het grote wijnfeest langs de Garonne met alle wijnen van de Aquitane: Bordeaux Fête le Vin.

Meer dan twee kilometer wijn en lekker eten langs het water! In 1998 begon het als een puur wijnfeest maar inmiddels trekt het wijnfeest ook andere specialiteiten uit de streek. Ook zijn er interactieve workshops inclusief proeverijen, aromatests en games en wordt een van de pleinen in Bordeaux omgetoverd tot een groots auditorium dat plaats biedt aan de 5.000 bezoekers aan het Bordeaux Muziekfestival. De eerstvolgende editie van Bordeaux Fête le Vin is in 2020 van 18 tot 21 juni.

Koop nu 6 flessen Salentein Barrel Selection voor slechts €75 en

maak kans op een diner voor 4 op landgoed de Salentein!

Deze actie is tot 5 november 2023.