arrow_drop_up arrow_drop_down

Riviercruises door wijngebieden

Rijn, Moezel, Douro of ?

Een riviercruise is een bijzondere manier om een wijnregio te ontdekken. Het landschap met de wijngaarden trekt voorbij terwijl je heerlijk uitrust en tijdens de stops kan je de wijnboeren en wijndorpen bezoeken.


 Er zijn riviercruises over de romantische Rijn en Moezel maar ook over de Rhône, Saône of Donau. De Bordeaux-regio kan je verkennen vanuit Bordeaux en Porto is het vertrekpunt voor cruises over over de Douro. 


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wijn en ...

Naast excursies rondom het thema wijn zijn er ook andere excursies te boeken naar de bezienswaardigheden in de regio.

De schepen zijn voorzien van alle gemakken en de cabines zijn als een hotelkamer met hotelbedden en badkamer.

Het gezelschap aan boord is vaak internationaal. Bij een aantal cruises is er Nederlandstalige begeleiding.

Enkele voorbeelden ...

Speciale cruises in december op  Rijn, Donau, Elbe en Rhône & Saône

Een 7-daagse Kerstcruise op de Romantische Rijn of een 4-daagse Kerstmarktencruise? De Kerstmarktencruise is er op 6 en 9 december met een bezoek aan de kerstmarkten in o.a. Koblenz en Mainz. Deze all-inclusive cruise is er vanaf € 498 p.p. 


Naast de Kerstcruises op de Rijn zijn er ook Kerstcruises op de Elbe, Donau en Rhône & Saône. Vaak met leuke kortingen. Neem contact op voor meer informatie.

Rhône & Saône

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Bewonder de rivier de Saône en de omliggende wijnstreek van de Beaujolais en vanaf Lyon bevaart u de Rhône die uitmondt in de Middellandse Zee. Hier bevindt zich het prachtige natuurpark de Camargue. Er wordt ook afgemeerd in gezellige Franse stadjes als Avignon en Arles. Ook Kerstcruise.

8-daagse cruise vanaf € 1.398 p.p. Neem contact op voor meer informatie.

Bordeaux

Ontdek Bordeaux en haar wijnstreken tijdens een riviercruise op de Garonne en Dordogne. Ook combinatie mogelijk met een bezoek aan Bilbao en San Sebastian.

Ook speciale Breathtaking cruise, luxe all-inclusive cruises met bijzondere excursies en proeverijen.

Neem contact op voor meer informatie.

Cruisen op de Douro vanuit Porto

Langs de oevers van de Douro worden geweldige wijnen geproduceerd waaronder de bekende portwijn. Maak een cruise door dit prachtige landschap dat Unesco werelderfgoed is vanaf Porto met o.a. een stop in Pinhão waar alles om wijn en Port draait.

Er zijn diverse mogelijkheden, vanaf 8 dagen. Prijzen vanaf € 1.498 p.p.

Neem contact op voor meer informatie.

Ook zeer luxe cruises

De cruises zijn metluxe 4, 5 en 6* cruiseschepen. Er zijn ook mogelijkheden voor een zeer luxe all-inclusive cruise met verblijf in een ruime cabine met balkon en butlers die voor u klaar staan.

Deze cruises zijn er op de Rijn, Donau en door de Bordeaux. 8-daagse cruises vanaf € 3.598 p.p.

Neem contact op voor meer informatie.