Rondreizen in Duitsland

Ontdek dé druif van Duitsland, Riesling, maar ook andere druivensoorten aan de bekende wijnregio's van de Moezel en de Rheingau. Deze reis is ook uit te breiden met een of meerdere nachten in Trier.

Om uitgerust na ontbijt langs de Moezel te rijden richting Cochem. 

Van de Moezel naar de Rheingau

Gezelligheid, authenticiteit en wijn staan centraal in deze  rondreis die u van de Moezel naar Rüdesheim am Rhein in de Rheingau brengt. U krijgt niet alleen de kans om volop te proeven van de heerlijke wijnen die in deze regio’s geproduceerd worden, tegelijkertijd ontdekt u de vele fraaie wandelroutes, de schilderachtige fietspaden en de adembenemende panorama’s. Een rondreis door 2 mooie wijnregio's!


Dag 1: Deze 6-daagse reis begint aan de Moezel vlakbij Cochem. U verblijft in Hotel Pollmanns in Ernst bei Cochem. Een heerlijk adres voor wijnliefhebbers. 


Dag 2 en 3: Verken de leuke wijndorpen aan de Moezel, maak een wandeling of fietstocht en een rondvaart om de Moezel van de waterkant te bewonderen, mag niet ontbreken.


Dag 4: Na het ontbijt rijdt u naar het romantische Rüdesheim am Rhein aan de Rijn waar u overnacht in Historisches Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz. Een korte wandeling brengt u van het hotel naar de bruisende Drosselgasse, een geplaveide straat: de vele met hout omrande huizen overwoekerd met wijnstokken zijn hier kenmerkend, ook zijn er talrijke tavernes, wijnbars en souvenirwinkeltjes. Het hotel biedt ook fietsverhuur en een vinotheek. Als gast ontvangt u 5% korting.


Dag 5: Maak na het ontbijt een mooie wandeling of fietstocht langs de Rijn of de wijngaarden. Breng een bezoek aan Kloster Eberbach, Schloss Johannisberg of maak een boottochtje op de Rijn. Bij boeking ontvangt u tips voor uw verblijf in de Rheingau.


Dag 6: einde van de rondreis of verlenging. Meerdere nachten per hotel zijn mogelijk of uitbreiding met een verblijf in Trier aan de Moezel.

De reis is inclusief

  • 3 overnachtingen met ontbijt en 3-gangen keuzemenu in Hotel Pollmanns*** met verblijf in een 2-persoonskamer (met toeslag met balkon)
  • 2 overnachtingen met ontbijt in Historisches Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz*** met verblijf in klassieke 2-persoonskamer (met toeslag ook mogelijk te verblijven in Wine &  Design kamer met wijnklimaatkast)
  • informatie over omgeving en tips voor bezoek aan wijnhuizen
Vanaf €499 p.p. afhankelijk van periode
Neem contact op voor een voorstel!
CONTACT