Wijnfietsreizen

Wijnfietsen langs Moezel en Saar

Fietsen langs de romantische Moezel met de steile wijnterrassen en pittoreske wijndorpen als Bernkastel, Traben-Trarbach en Cochem. Onderweg ziet u burchten en kastelen en stop onderweg bij een van de vele wijnboeren en vinotheken voor een glas Riesling of Müller-Thurgau.

Fiets vanaf Trier naar Koblenz tijdens een 6-daagse fietstocht of combineer de Moezel met de Saar tijdens de 7-daagse fietsreis. 

Vanaf € 430 p.p. Deze trektocht is inclusief bagagevervoer.

Wijnfietsen langs Franse châteaux of een culinaire fietsreis?

Maak een fietstocht vanuit Bordeaux naar de beroemde châteaux in de Haut-Médoc, Côte de Bourg, Pomerol, Saint-Émilion en Entre-Deux-Mers. Met rondleidingen en wijnproeverijen.

7-daagse fietsreis vanaf € 895 p.p.

Er zijn ook culinaire fietsreizen door de wijngebieden van de Provence of Bourgondië? 7-daagse culinaire fietsreizen vanaf € 1.165 p.p.

Of wordt het de Elzas of de Loire? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ontdek het wijngebied bij Alicante

De 8-daagse fietstocht vanuit Alicante gaat langs de beroemde palmenstad Elche vanwaar u een rondrit maakt door het Parque Natural Salinas met de flaminco's en zoutpannen. 

Vervolgens richting La Romana en Jumila met de vele wijngaarden waar o.a. de Monastrell-druif wordt geteeld. 

Deze lichte fietstocht voert door wisselende landschappen met druiven, olijven, amandelen, schapen en geiten. De tocht gaat deels ook over Via Verdes, voormalige spoorwegen die tot aangename fietspaden zijn omgebouwd.

Vanaf € 745 p.p.

Fietsen in Toscane, Umbrië of Puglia?

Tour door het mooie landschap vol wijn- en olijfgaarden van Toscane, Umbrië of Puglia en maak een stop bij de mooie historische steden en pittoreske dorpen. 

Elke regio heeft zijn charme maar het heerlijke eten en wijn hebben ze gemeen. Ontdek de regionale specialiteiten en geniet van alles wat Bella Italia te bieden heeft.

Er zijn 8-, 10- en 12-daagse trektochten. Vanaf € 660 p.p.

Neem contact op voor de mogelijkheden!