Wijn autorondreizen

Wijn- en culinaire groepsreizen

Met een kleine groep een wijnregio ontdekken, olijven plukken in Jaén of een kookreis maken?

Bekijk onze selectie van wijn- en culinaire groepsreizen.

Olijven en meer in Andalusië

Jaén is dé provincie in Andalusië voor olijven. Bezoek deze regio tijdens de olijvenoogst. Pluk olijven, leer meer over het productieproces van dit vloeibare goud en uiteraard proef!

Naast de olijven staat op het programma o.a. een bezoek aan Córdoba, Malaga en de UNESCO-stadjes Úbeda en Baeza.

Kookreizen van Boedapest tot Verre Oosten

Ervaar de heerlijke keuken van Hongarije, Mexico, Marokko, Thailand, Vietnam of India in het land zelf! Struin over de markten en bereid je eigen maaltijd met de lokale gerechten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een 4-daagse culinaire stedentrip naar Budapest waarbij je uiteraard ook goulash maakt in een klein dorp op het Hongaarse platteland. Of ontdek de geheimen van de Thaise keuken tijdens een 15-daagse kookreis.

Wijnreis naar Zuid-Afrika of Moldavië?

Ontdek de Kaapse wijnlanden tijdens een 8-daagse groepsreis met een bezoek aan gerenommeerde wijnhuizen, wijnproeverijen en een workshop 'wijn blenden'. In oktober en maart; vanaf € 1.845 p.p.

Of ontdek het minder bekende wijnland Moldavië waar al eeuwen lang wijn wordt gemaakt. Tijdens deze 8-daagse wijnreis ontbreekt een bezoek aan de bijzondere wijnkelders van Cricova niet. Met ruim 60 kilometer is het nog altijd de langste wijnkelder ter wereld.