arrow_drop_up arrow_drop_down

Wijnreizen Duitsland - Pfalz

De Pfalz is een streek met een mild klimaat en een landschap dat doet denken aan Toscane met de glooiende wijnheuvels en uitgestrekte bossen. Ten oosten van het Haardtgebergte en het Pfälzer Wald strekt de Pfalz zich uit. Met oneindige wijngaarden, pittoreske wijndorpen, burchten, fruit- en amandelbomen en de kastanjerijke bosranden geven dit gebied een mediterraan vleugje. Er wordt wel gezegd dat uit de Pfalz de beste Duitse wijnen vandaan komen. 

Meer info over de wijngebieden in Duitsland ...

Bad Dürkheim

Bad Dürkheim heeft niet alleen het grootste wijnvat maar ook het grootste wijnfeest ter wereld, de Dürkheimer Worstmarkt. Het is een gezellig wijndorp en kuuroord met een Gradierwerke. Aan het kuurpark ligt het Mercure Bad Dürkheim.

3-daags arrangement vanaf € 148 p.p.

Op basis van half-pension.

Deutsche Weinstraße

Volg de 85 km lange Deutsche Weinstraße van Duitsland van Schweigen-Rechtenbach naar Bockenheim langs kleinere en grotere wijndorpen zoals Bad Dürkheim, Deidesheim en Neustadt.

Verblijf in een van de mooie wijndorpen zoals Deidesheim of in een van de kuuroorden en wellnesshotels.

Ook voor groepen

Met de wijn- of kookclub, familie of met een groep vrienden naar een wijnregio? Wij doen graag een voorstel inclusief bezoek wijnboeren maar ook kookworkshops, picknicks en leuke uitstapjes.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals brainstormen, board meetings of events tussen de druiven bieden wij mogelijkheden.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact met ons op voor een reis op maat! 

Tip: combineer 2 regio's!