wijnreizen voor iedereen

Wijnreizen voor 

individuele reizigers en groepen

Ontdek lokale wijnen en regionale specialiteiten!

Naar een wijnregio om daar de lokale wijnen en regionale specialiteiten te ontdekken? En verder heerlijk wandelen of fietsen tussen de wijngaarden en de wijndorpen en andere  bezienswaardigheden bekijken? Of combineren met een stadsbezoek of strand?

Wijnregio's zijn in het algemeen geen massa-toeristische bestemmingen maar de lokale maatregelen rondom Covid-19 zijn uiteraard wel van toepassing. Ik volg regelmatig online meetings en webinars over de situatie in het algemeen, in de landen maar ook speciaal rondom wijnreizen.  

Neem contact op voor een voorstel op maat! Voor zowel individuele reizigers als groepen.

In the spotlight ...

Baskenland met Bilbao en San Sebastian

Baskenland huisvest een van de kleinste wijnregio's van Spanje. Hier worden de witte Txakoli wijnen geproduceerd. Drink deze bij een pinxto in een van de barretjes in Bilbao of San Sebastian.

Rioja en Priorat voor de beste Spaanse wijnen

Deze twee wijnregio's zijn de enige DOCa-wijnregio's  van Spanje. Combineer een bezoek aan de Rioja met Baskenland, de Priorat met Barcelona of deze 2 wijnregio's ontdekken tijdens een rondreis?

Ontdek de wijnregio's van Catalonië

Velen kennen Catalonië van de kust en Barcelona maar er is zo veel meer te ontdekken. Denk aan de wijnstreek Empordà met Girona, de prachtige baaien van de Costa Brava en Figueres met Museo de Dali en nog zoveel meer!

Portugal ontdekken tijdens een rondreis

Maak een rondreis door de wijngebieden van Portugal! Fly-drives zijn er vanaf 7 dagen met diverse combinaties. Ook in combinatie met de Algarve, Lissabon en Porto.

Alentejo met de kurkeiken en mooie sterrenhemels

Een mooie regio in het midden van Portugal die je tijdens een rondreis kunt ontdekken of vanuit een plek. Ook in combinatie met Lissabon, de Douro of de Algarve.

Stedentrip Porto, riviercruise of fietsvakantie ...

Het noorden van Portugal heeft veel te bieden met de Douro, Porto en de Minho-wijnstreek, bekend van Vinho Verde. Ook speciale Fly-Drive inclusief korte riviercruise en treinrit.

Inspiratie voor je volgende wijnreis?

WineBreaks voor autorondreizen tot citytrips en cruises met wijn!

Wijn- en gastronomische reizen

Wijn- en culinaire reizen

Bekijk onze selectie van wijnreizen met een culinair tintje. 

Wijnreizen op maat

Wijnspecials

Een stedentrip met wijn of een wijncruise maken?

Hotels in wijngebieden

Groepen, meetings & events

Met de wijn- of kookclub op wijnreis of op zoek naar een bijzondere locatie voor een event?

WineBreaks, Yvonne de Boer is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).

arrow_drop_up arrow_drop_down