arrow_drop_up arrow_drop_down
wijnreizen voor iedereen

Wijnreizen voor 

individuele reizigers en groepen

Ontdek lokale wijnen en regionale specialiteiten!

Naar een wijnregio om daar de lokale wijnen en regionale specialiteiten te ontdekken? En verder heerlijk wandelen of fietsen tussen de wijngaarden en de wijndorpen en andere  bezienswaardigheden bekijken? Of combineren met een stadsbezoek of strand?

Wijnregio's zijn in het algemeen geen massa-toeristische bestemmingen maar de lokale maatregelen rondom Covid-19 zijn uiteraard wel van toepassing. Ik volg regelmatig online meetings en webinars over de situatie in het algemeen, in de landen maar ook speciaal rondom wijnreizen.  

Neem contact op voor een voorstel op maat! Voor zowel individuele reizigers als groepen.

In the spotlight ...

Culinaire rondreizen

Maak een culinaire rondreis met de fiets of auto. In Nederland maar ook bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië of Oostenrijk in combinatie met Moravië. Bekijk de mogelijkheden!

il falconiere toscane

Ontdek Italië

Ontdek Italië tijdens een rondreis of verblijf in een hotel, agriturismo of villa. Bijvoorbeeld een kleinschalig hotel tussen de wijngaarden met kookworkshops en wijnproeverijen.

Cruise over de Douro

Ontdek deze zomer of najaar de schilderachtige Dourovallei. Vanuit Porto per luxe cruiseschip langs de culturele en landschappelijke schatten van dit Unesco werelderfgoed.

Inspiratie voor je volgende wijnreis?

WineBreaks voor autorondreizen tot citytrips en cruises met wijn!

Wijn- en gastronomische reizen

Wijn- en culinaire reizen

Bekijk onze selectie van wijnreizen met een culinair tintje. 

Wijnreizen op maat

Wijnspecials

Een stedentrip met wijn of een wijncruise maken?

Hotels in wijngebieden

Groepen, meetings & events

Met de wijn- of kookclub op wijnreis of op zoek naar een bijzondere locatie voor een event?

WineBreaks, Yvonne de Boer is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).