Wijn bewaren op de juiste temperatuur en …
Blog
Blog
06/12/2019

Wijn bewaren op de juiste temperatuur en ...

06/12/2019

Het gebruik van wijnklimaatkasten en vacumeersystemen worden steeds populairder en gewoon. In de horeca zie je steeds vaker de speciale wijntapsystemen om meer wijnen per glas te kunnen aanbieden en ik zag zelfs in de folder van de Blokker een aanbieding voor een wijnklimaatkast.

Marktleider op dit gebied is EuroCave en wereldwijd liggen meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig opgeslagen in een EuroCave! Dit bedrijf is uitvinder van de wijnkast en heeft nu in het assortiment niet alleen wijnkasten maar ook vacumeersystemen en wijnrekken. Zo mooi dat het een aanwinst is in je huis, kantoor of bedrijf.

Het assortiment is groot. Zo is er een wijnkast voor 12 flessen met de mooie naam Tête à Tête, de Wine Art wijnkoeler voor 2 flessen maar ook een glazen wijnwand voor de grotere wijncollecties. Met de Wine Art en de Tête à Tête kan je de wijn ook vacumeren. Deze blijft dan tot wel 10 dagen goed; zo goed dat je het verschil niet merkt met een net geopende fles. Wellicht iets voor Vaderdag?

De hele maand juni heeft EuroCave een speciale actie bij de aankoop van een  wijnkast, wijnrek of wijnkelderkoeling vanaf € 2500,–.